Program Boksarske akademije za otroke je primeren in prilagojeni prav za vsakega otroka. Vadba boksa nima le fizičnih pozitivnih učinkov. Otroci z vadbo boksa izboljšajo sposobnost koncentracije, naučijo se discipline in športnega obnašanja. 
Otroški programi boksa so razdeljeni na 2 starostni skupini. Najmlajši se urijo v skupini od 5 do 7 let, starejši pa od 8 do 12 let.

Rekreativni programi boksa so namenjeni praktično vsakomur. Začetni programi so namenjeni začetnikom, ki bi se radi preizkusili v boksu, se naučili tehnike, naredili nekaj za svoje telo in preizkusili kontrolirano borbo. V osnovi se v teh skupinah učimo temeljev boksa, ki jih z vsakim novim treningom dopolnjujemo in dodajamo prvine, ki dopolnjujejo veščino boksa.

Razvijamo uspešen sistem boksa, ki ga usmerjamo v tekmovalne vode. Poleg dovršene tehnike in taktike, ki jo vsako leto dopolnjujemo razvijamo tudi sistem splošne fizične priprave posameznega športnika.

Osebni treningi z individualnim trenerjem so vse bolj popularna oblika rekreacije. Ker smo perspektiven in izkušen tim trenerjev vam lahko ponudimo tudi to obliko rekreacije. 

© Boksarska akademija Vse pravice pridržane FCL. Izvedba ideART