1. Pokal Boksarske akademije

V ponedeljek 20.maja smo organizirali 1. Pokal Boksarske akademije. Gledalcem so se v Študentskem Kampusu v Ljubljani predstavili naši mladi boksarji med 8. in 12. Letom starosti.

Poleg fantov in deklet iz vseh naših treh lokacij; Šiške, Konexa in Štepanjskega naselja; sta se nam pridružila tudi boksarja iz Kluba borilnih veščin Domžale. Gledalci so poleg devetih fantovskih, lahko videli tudi tri dekliške borbe. V vseh dvanajstih borbah so naši mladi upi prikazali obilico boksarskega znanja. Vse borbe so bile dobre in napete, najbolj pa je izstopala borba med Danijelom Stefanovićem in Vidom Preglom. Zato je bila tudi proglašena za Naj borbo 1. Pokala Boksarske akademije. Kljub temu da so vsi borci prikazali veliko boksarskega znanja in prvin, je najbolj izstopal Almir Tirič, ki si je z zmago nad Žakom Žganjarjem tudi prislužil naziv Najboljšega boksarja 1. Pokala Boksarske akademije.

Za veliko večino fantov in deklet je bila to prva »prava borba«, vendar so vseeno pogumno stopili med vrvi ringa in v njem pokazali kaj vse so se naučili na treningih. Ne glede na zmago ali poraz, so vsi naši mladi boksarji, ki so uspeli premagati svoja čustva in v ringu prikazati odlično borbo, pravi zmagovalci.

Zahvaljujemo se Študentskemu Kampusu pomoč pri izvedbi dogodka, Klubu borilnih veščin Domžale za sodelovanje ter vsem našim članom in simpatizerjem za pomoč.

 

Najboljši boksarji 1.Pokala Boksarske akademije

 

Na tekmi so obilico znanja pokazala tudi dekleta, ki so čez celo leto pridno trenirala

 

Dečki v boksarski kategoriji od 8 do 12let

© Boksarska akademija Vse pravice pridržane FCL. Izvedba ideART