Mednarodni sparing kamp Podčetrtek in 3. kolo boksarske lige

Mednarodni sparing kamp Podčetrtek in 3. kolo boksarske lige

V petek 2.10. smo se z našimi boksarji udeležili trodnevnega mednarodnega sparing kampa v Podčetrtku. Barve Boksarske akademije in FCL je zastopalo devet članov. Sparing kamp je izvrstna popotnica za prihodnje tekmovalne izzive in sezono, ki je pred nami.
Naši boksarji so preizkusili svoje boksarsko znanje in formo v kontroliranih borbah z borci iz drugih klubov. Predvsem za najmlajše boksarje je bila to prva tovrstna izkušnja. Vsi naši borci so se tekom vseh treh dni odlično odrezali in opravili obilico kvalitetnih rund, ki se jim bodo zagotovo obrestovale.

Boksarska akademija napreduje tudi v tekmovalnih vrstah

 

Dva nastopa in dve zmagi

Zadnji dan sparing kampa je potekalo 3. kolo Slovenske boksarske lige. Od naših skupaj 5 prijavljenih borcev, so nasprotnike dobili le trije borci. Svoj boksarski prvenec se je obetal Mihi Kralju, vendar se iz neznanih razlogov njegov nasprotnik iz šmarskega Legionarja ni pojavil v dvorani. V ring sta tako stopila le Sinaj Kreč Štrukelj in Žan Slemenjak. Oba sta premagala svoja nasprotnika in ob tej priložnosti jima tudi čestitamo!
Vikend priprave so potekale v sproščenem vzdušju. Poleg pridobljenih pomembnih izkušenj in dobrih sparingov smo našli tudi čas za sproščanje v bazenih, druženje in obilico smeha. Že nestrpno pričakujemo nove tekmovalne izzive!

 

© Boksarska akademija Vse pravice pridržane FCL. Izvedba ideART